Пошук

25 вересня— Всеукраїнський день дошкілля!

Дата: 25.09.2022 11:07
Кількість переглядів: 329

День вихователя і дошкільного працівника в Україні відзначають в останню неділю вересня. У 2022 році Всеукраїнський день дошкілля припадає на 25 вересня.

Шановні працівники закладів дошкільної освіти Корсунь-Шевченківської громади! Щиро вітаємо вас з професійним святом! Професія вихователя і всіх працівників дошкільних установ вимагає глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи. Бути вихователем – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива і натхненна праця, що збагачує світ мудрістю і милосердям. На вас покладено одне з найважливіших і відповідальних завдань – виховання наймолодших громадян нашої держави. Саме ви формуєте особистості, закладаючи у душі дітей усе те, від чого залежить майбутнє українського народу.

З почуттям великої вдячності за вашу невтомну працю бажаємо вам міцного здоров’я, благополуччя та мирного неба! Нехай посмішки ваших вихованців дарують вам невичерпну енергію, а ваші серця завжди будуть наповнені добротою. Перемоги всім нам!

З повагою, в.о. міського голови Віталій МАЦЮК, депутатський корпус та виконавчий комітет Корсунь-Шевченківської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора