Пошук

30 вересня - Всеукраїнський день бібліотек.

Дата: 30.09.2022 14:06
Кількість переглядів: 131

Щороку 30 вересня відзначається Всеукраїнський день бібліотек. Це свято встановлено в Україні Указом Президента України від 14.05.1998 р. № 471/98, враховуючи великий внесок бібліотек України у розвиток освіти, науки і культури, необхідність дальшого підвищення їх ролі у житті суспільства.

Бібліотека – це справжня скарбниця, яка зберігає пам'ять і мудрість народу.

Сьогодні свої особливо щирі привітання адресуємо працівникам та читачам бібліотек Корсунь-Шевченківської громади - цього безцінного осередка, з віками накопиченого, нашого людського досвіду і знань. Ви охоронці сили силенної знань та інформації. Ви знайомите читача із унікальними шедеврами літератури, допомагаєте обрати саме той жанр, до якого найбільше лежить душа. Бажаємо вам невичерпної енергії, заряду творчості та креативу. Нехай ваші безцінні осердки людських знань та досвіду сповнюються новими книгами та вдячними читачами. Міцного здоров'я, гармонії, світлих мрій та сподівань. Миру всім і кожному українцю.

З повагою, в.о. міського голови Віталій МАЦЮК, депутатський корпус та виконавчий комітет Корсунь-Шевченківської міської ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора