Пошук

30 вересня- День усиновлення

Дата: 30.09.2022 14:32
Кількість переглядів: 193

У День свята Віри, Надії та Любові, а також їхньої матері Софії, в Україні відзначається День усиновлення, який згідно з Указом Президента України від 27 листопада 2008 року святкується щорічно 30 вересня.

Це день сімей, які взяли на себе відповідальність за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, віддаючи любов і турботу, не чекаючи винагород. Це день для дітей, які отримали люблячих та дбайливих батьків, які мають змогу проживати кожен день свого дитинства у сім’ї.

 

Усиновити дитину-сироту, полюбити, виховати і виростити як рідну ? таке надзвичайно важливе рішення щороку приймають більше, ніж тисяча сімей в Україні. Саме вони вселяють у дитячі душі і серця віру, надію та любов, роблять дитинство світлим і радісним.

На території Корсунь-Шевченківської міської територіальної громади перебуває 29 дітей, з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, всі діти влаштовані в сімейні форми виховання. На обліку служби у справах дітей перебуває 3 дітей, які підлягають усиновленню, 5 кандидатів в усиновлювачі. За 9 місяців поточного року на території Корсунь-Шевченківської територіальної громади усиновлено 1 дитину, взято під опіку 2 дітей. На території громади функціонує 5 прийомних сімей, в які влаштовано 10 дітей. Ці сім’ї дали кожній дитині найважливіше – щастя мати родину, батьківську турботу і тепло. 

Дорогі усиновлювачі, опікуни, піклувальники, прийомні батьки, батьки-вихователі, патронатні вихователі щиро вітаємо із Днем усиновлення і пишаємося родинами, які усиновили, взяли під опіку та піклування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, Ви є прикладом невимовної людяності, справжньої сили духу та невдаваної шляхетності!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора