Пошук

Шановні жителі Корсунь-Шевченківської громади! Щиро вітаю вас з теплим і сердечним святом – Днем ветерана та Міжнародним днем людей похилого віку!

Дата: 01.10.2022 18:03
Кількість переглядів: 340

Цей день засвідчує глибоку повагу і шанобливе ставлення до найстарших представників громади. Цей день – символ єдності поколінь, можливість сказати вкотре теплі слова подяки батькам, матерям, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і, взагалі, всім літнім людям за громадянський внесок у розвиток нашого міста, Батьківщини, за багаторічну працю, мудрість та життєий досвід.

В Корсунь-Шевченківській громаді проживають близько 4250 людей похилого віку і ми вдячні кожному з них за все, що зроблено заради нашого майбутнього! Бути вашими послідовниками – велика честь і відповідальність.

В цей день, я низько схиляю перед вами голову. Нехай завжди вас оточують увагою і піклуванням близькі люди, нехай тішать своїми успіхами діти, внуки та правнуки і нехай ніщо не засмучує ваші будні. Божого благословіння вам, міцного здоров’я, довгих років життя, сердечного тепла, любові та душевного спокою!

З повагою,

в.о. міського голови Віталій МАЦЮК

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора