Пошук

Шановна Корсунь-Шевченківська громадо!

Дата: 12.10.2022 18:58
Кількість переглядів: 155

6 жовтня 2022 року на Сході нашої країни у боях з російськими загарбниками віддав своє життя за Україну ще один наш Герой та справжній патріот, солдат протитанкового відділення протитанкового взводу Руснак Віктор Васильович. В одну мить яскраві кольори осіннього дня стали тьмяними, а двері в дім Героя навстіж розчинила непрохана смерть, впустивши до рідних горе, сльози, біль і невимовні страждання...

Віктор Васильович народився 14.10.1986 року в селі Шендерівці. Після школи продовжував здобувати освіту в технікумі, після завершення якого працював будівельником. Завжди усміхнений, привітний, доброзичливий, Віктор мав багато друзів і будь-кого з них у скрутну хвилину ніколи не залишав сам на сам із труднощами. Користувався серед людей повагою і незаперечним авторитетом.

Після одруження проживав у м. Корсуні- Шевченківському. Все своє життя він мріяв та любив, радів життю, будував плани на майбутнє, був надією та міцною опорою родини. Понад усе любив своїх рідних, батьків, дружину, двох своїх донечок, цінував сімейний затишок і спокій в сім’ї. Мабуть, тому з перших днів повномасштабного російського нападу Віктор пішов на війну, ставши на захист своїх рідних та української землі від окупанта.

Але ворог безжально обірвав молоде життя Героя. Небесний легіон наших захисників поповнився ще одним янголом. Сьогодні церемонія поховання зібрала чисельну скорботну громаду, уклінно, живим коридором проводжали нашого Героя — Віктора Васильовича Руснака. На його честь пролунали залпи військового салюту.

У скорботі схиляємо голови, поділяючи біль непоправної втрати разом із рідними та вшановуючи світлу пам’ять гідного сина України... Ми в неосяжному боргу перед нашим захисником —Героєм. Кожна загибель – це величезна втрата для всього українського народу.

Ніколи не забудемо і не пробачимо!

Слава Героям! Слава Україні!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора