Пошук

Привітали із професійним святом трудовий колектив та громадських ведучих - волонтерів місцевого радіо "На хвилі Корсуня".

Дата: 16.11.2022 16:03
Кількість переглядів: 99

16  листопада - День працівників радіо, телебачення та зв’язку України. Користуючись нагодою, в.о. міського голови Віталій МАЦЮК разом із заступницею  Людмилою СІМШАГ привітали із професійним святом трудовий колектив та громадських ведучих - волонтерів місцевого радіо "На хвилі Корсуня".

Рідне радіо "На хвилі Корсуня" створено у жовтні 2011 року, наступного року стартувало, як проводове, а цілодобове місцеве FM-мовлення на частоті 104,8 мГц розпочалося з серпня 2013 року. Від того часу корсунці вже звикли до нього, як до постійного джерела новин, оголошень, екстрених повідомлень, вітань. Родзинкою «Рідного радіо» є твори місцевих виконавців у рубриці "Розсипи талантів". Також є багато авторських пізнавальних програм за участю місцевих творчих людей. В час війни місцеве радіо стало надійною ланкою системи оповіщення громади.

За багаторічну жертовну працю в сфері вітчизняного радіомовлення, оперативне висвітлення інформації, збереження особливостей місцевого медіа, популяризацію української історії, мови, пісні, досягнень культури та спорту, духовних цінностей та з нагоди професійного свята Подяками Корсунь-Шевченківської міської ради відзначено роботу:

Кондратьєвої Лариси Іванівни – оператора звукозапису;

Фещенко Катерину Олександрівну – ведучу програм;

Семененко Оксану Володимирівну – ведучу програм;

Лисенка Сергія Миколайовича – ведучого програм;

Шайдюк Ольгу Василівну – бухгалтера.

А також, за багаторічну роботу та альтруїзм у створенні контенту місцевого радіо, збереження особливостей цього медіа, поширення творчого спадку та досягнень земляків Подяками Корсунь-Шевченківської міської ради відзначено роботу ведучих- волонтерів КП «ТРО «На хвилі Корсуня» Дремлюк Світлани Павлівни, Бистрової-Дробот Людмили Анатоліївни, Кавандіної Олени Арнольдівни, Метелиці Володимира Олександровича, Коваленко Ірини Валеріївни.

Прийміть найщиріші вітання та слова подяки за вашу сумлінну та наполегливу працю. Бажаємо міцного здоров'я, родинного затишку, щастя, мирного неба та перемоги нам усім.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора