Пошук

Пишаємося нашими юними художниками.

Дата: 30.11.2022 13:38
Кількість переглядів: 131

Фото без опису

Сьогодні день розпочався із позитивного спілкування з Володимиром Марциновським, Анастасією Матвієнко, Романом Веретільником, Ростиславом Степенко, — учнями відділу образотворчого мистецтва мистецької школи ім. К.Г.Стеценка Корсунь- Шевченківської міської ради, учасниками конкурсу "Україна майбутнього".

Власне за перемогу у конкурсі «Україна майбутнього», який відбувався за ініціативи народного депутата Андрій Стріхарський , відзначили юних художників Подяками Корсунь- Шевченківської міської ради та вручили подарунки для розвитку творчих здібностей. Також велика заслуга у досягненні успіхів юними художниками — робота, ініціативність, креативність їх викладачки Віри Андріївни Власенко Віра Прокопенко . Тож відзначили її Подякою Корсунь-Шевченківської міської ради "за сумлінну працю, вагомий внесок у навчання і виховання підростаючого покоління, активну роботу в популяризації образотворчого мистецтва".

Війна зробила наших дітей дорослішими в одну мить. Їхні малюнки цьому доказ. Та в кожному з малюнків віра в Україну, наших захисників та нашу Перемогу.🇺🇦

Пишаємося нашими юними художниками.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=179266768030190&id=100078406046230


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора