Пошук

День Збройних Сил України!

Дата: 06.12.2022 08:30
Кількість переглядів: 107

Фото без опису

Шановні жителі громади та наші військовослужбовці! Сьогодні, в цей важкий для України час, ми відзначаємо День Збройних Сил України🇺🇦

Захист незалежності і територіальної цілісності рідної землі в усі часи був покликанням і обов’язком. Сучасні Збройні Сили України, стримуючи агресора – російську федерацію, захищаючи суверенітет і незалежність Української держави – доводять, що українці – народ-військо. Українські військові – це справжня армія незламних та нескорених бійців, які демонструють мужність, звитягу, силу духу, волю та непохитне бажання перемогти.

В цей день дякуємо матерям, які виховали справжніх синів і дочок України, що зараз без остраху вдягли військову форму, задля захисту нашої землі. Доземний вам уклін та людська шана. Також сьогодні дякуємо всім небайдужим жителям громади, хто займається волонтерством на всіх напрямках: плетуть маскувальні сітки, збирають і заготовлять продукти харчування для бійців, донатять на потреби ЗСУ, збирають кошти на лікування поранених тощо. Ваша допомога для наших захисників безцінна.

На жаль, війна не буває без втрат, і серед наших земляків є й ті, хто віддав своє життя за рідну землю. Пам’ять про них назавжди залишиться в серцях жителів нашої громади. Я висловлюю щирі співчуття рідним і близьким загиблих наших Героїв і низько схиляю голову перед їх родинами.

Ми були, є і будемо, попри будь-які намагання ворога привласнити нашу історію, окупувати наші землі, поневолити наш народ. Об’єднані як ніколи у захисті рідної землі та своєї державності, ми обов’язково переможемо рашистську навалу та побудуємо сучасну величну європейську країну. Це наш цивілізаційний вибір, і ми відстоїмо його у збройній боротьбі проти московської агресії.

Тож щиросердно вітаємо всіх з Днем Збройних Сил України!🇺🇦

Слава Героям!🇺🇦 Слава Україні!🇺🇦

З повагою,

в.о. міського голови, секретар міської ради Віталій Мацюк, депутатський корпус та виконавчий комітет Корсунь-Шевченківської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора