Пошук

Інформаційно-роз'яснювальна робота

Дата: 09.12.2022 11:17
Кількість переглядів: 163

В рамках Всеукраїнської щорічної акції "16 днів проти насильства" (з 25 листопада по 10 грудня) 06.12.2022 року службою у справах дітей виконавчого комітету Корсунь-Шевченківської міської ради спільного з ст. інспектором СЮП ЧРУП ГУ НП у Черкаській області Богданом ПОПОВИЧЕМ та працівниками Черкаського районного сектору №1 та Черкаського районного сектору №2 філії Державної установи "Центр пробації" в Черкаській області проведена інформаційно-роз'яснювальна робота серед студентів І-го курсу Комунального навчального закладу фахової перед вищої освіти «Корсунь-Шевченківський педагогічний фаховий коледж ім. Т.Г. Шевченка Черкаської обласної ради» на тему: "Вибір за тобою. Життя без насильства".

В ході проведення заходу студенти ознайомилися з поняттями та видами насильства, способи запобігання йому, надано практичні поради та рекомендації, як протидіяти проявам насильства та куди звертатися за допомогою, наголосили на тому, чому не варто замовчувати факти знущання та, що за бездіяльність до відповідальності притягаються і ті, хто спостерігає за цькуванням.

Студенти отримали буклети з інформацією, як діяти у разі виявлення домашнього насильства, а також адреси та телефони установ, до яких можна звернутися по допомогу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора