Пошук

День Святого Миколая

Дата: 20.12.2022 17:12
Кількість переглядів: 81

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Здавна шанують Миколая Чудотворця – захисника, наставника і покровителя дітей. Він дарує віру у здійснення найзаповітніших мрій, вселяє у дитячі душі світлі почуття.

За традицією, в ніч на 19 грудня Святий Миколай залишає чемним дітям подарунки під подушками, а напередодні діти пишуть до нього листи зі своїми побажаннями і вкидають у поштову скриньку або кладуть за вікно і моляться до нього. Саме тому дітлахи чекають День Святого Миколая з великим нетерпінням, адже Свято Миколая завжди проходить з подарунками.

В сучасні часи з’явилась добра традиція – саме у день Святого Миколая опікуватись тими дітьми, про кого не має кому подбати та подарувати їм свято та солодощі, про тих, чиї батьки захищаючи рідну країну знаходяться далеко від своїх синочків та донечок, про тих, у кого війна забрала самих рідних.

І щоб дітлахі мого 196 виборчого округу Черкаської області не втратили віру в добро і чудеса, два дні поспіль і 19 грудня й 20 грудня вітав наших хлопчиків та дівчаток, наше майбутнє солодкими подарунками. За два дні привітали та роздали понад 1500 подарунків, відвідали навчальні заклади Городищенської, Набутівської, Катеринопільської громад та школи-інтернати в Корсунь-Шевченківському та Шполі. Не забули привітати діточок, які лікуються та знаходяться у відділені лікарні. Також завітали до волонтерського центру "Мережимо перемогу", де плетуть маскувальні захисні сітки.

Отримуєш справжню насолоду і величезну радість, коли даруєш подарунки дітям, вони ніби-то оживають, у них аж очі світитися починають, а на обличчі з’являється посмішка. В умовах повномасштабної війни підтримувати дітей — це найголовніше!

Під час вітань відбулося жваве спілкування, дітлахи залюбки ділилися здобутими досягненнями та розповідали про свої плани на майбутнє та про свої мрії. І не дивно, що головною мрією кожної дитини в цьому році – це наша ПЕРЕМОГА та МИР в країні!

Хай здійсниться мрія кожної дитини з України. І мирного неба нам всім над головою!

Все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора