Пошук

Війна забирає найкращих…

Дата: 22.12.2022 15:00
Кількість переглядів: 219

Сьогодні, 22 грудня, відбувся чин поховання нашого земляка, військовослужбовця Збройних Сил України, сапера десантно-штурмової бригади Достовалова Євгена Миколайовича.

Народився Євген 28 травня 1992 року. Виріс під опікою тітки. Навчався в Корсунь-Шевченківській загальноосвітній школі №1. Потім вступив до Корсунь-Шевченківського професійного аграрного ліцею, після закінчення якого навчався в Смілянському технікумі харчових технологій. Саме в аграрному ліцеї він зустрів свою майбутню дружину, свою другу половинку, безмежну любов до якої проніс через усе своє коротке життя. Дбав про добробут у сім’ї – їздив на заробітки в Польщу, працював продавцем-консультантом.

З перших днів повномасштабної війни, на початку березня, був мобілізований до лав Збройних Сил України. І ось… його життя трагічно обірвалося.

Ми втратили відважного, сильного, віданного Сина України, а родина втратила світлого, життєрадісного, відкритого, з добрим серцем і широчезною душею надійного друга, найкращого і люблячого чоловіка.

Вже майже 10 місяців війни позаду. Сотні тисяч українців щодня свідомо, за покликом серця боронять Україну, її незалежність, суверенітет та територіальну цілісність від російських загарбників. В добровольцях нині вся Україна — від малого до старого. Ми — сильна нація, ми міцні духом, об’єднані у боротьбі з російською навалою і обов’язково здобудемо Перемогу. А все небесне воїнство наших героїв допоможе нам у цій боротьбі.

Світлий, добрий спомин про звитяжного захисника України назавжди залишиться в наших серцях! Схиляємо свої голови в пошані перед пам’яттю бійця!

Герої не вмирають! Вічна та світла пам’ять Герою!

Слава Україні! Слава Героям!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора