Пошук

Вітання з Новим роком!

Дата: 31.12.2022 12:46
Кількість переглядів: 164

Рідна громадо!

Рік, що минає, назавжди буде вписаний в історію Корсунщини та всієї України як рік нашої спільної боротьби та єдності. Ми, українці, стали один для одного рідними людьми. Людьми, для яких немає чужої біди. Людьми, які вміють гуртуватися, працювати, волонтерити, мріяти, любити і робити все задля Перемоги.

Наша громада у найскрутніший час відкрила свої двері та з небувалою чуйністю прихистила тисячі переселенців. І корсунці, і жителі всіх довколишніх сіл збирали і невпинно продовжують збирати допомогу на фронт, а також у регіони, обпалені війною. Дякую кожному, хто не стоїть осторонь.

Тож, всупереч усім нинішнім труднощам і випробуванням, сьогодні ми дивимося у майбутнє з оптимізмом. Вдячність за це, доземний уклін і шана всім землякам, які боронять Україну від ворога.

Напередодні Нового року зичу всім міцного здоров’я, добра, вірних друзів і близьких людей поруч! Хай у ваші домівки разом із прийдешнім роком увійдуть спокій, радість і достаток. І нехай новий 2023 рік виправдає всі наші найсміливіші сподівання та принесе нам таку бажану, омріяну Перемогу!

З повагою секретар міської ради Віталій Мацюк

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора