Пошук

Шановна громадо! На жаль, наш Корсунський край знову оплакує загибель Героя.

Дата: 05.01.2023 15:49
Кількість переглядів: 179

Сьогодні, 5 січня 2023 року, відбувся чин поховання військовослужбовця Збройних Сил України, солдата, стрільця-зенітника Куєвди Віктора Дмитровича. Мужній воїн до останнього подиху був вірний військовій присязі, загинув 29 грудня 2022 року внаслідок ворожого обстрілу на Донеччині.

Віктор Дмитрович народився 15 грудня 1995 року в м. Попасна Луганської області. Навчався в Попаснянській гімназії №20, після закінчення якої вступив до міського коледжу на спеціальність зварювальника. У 2015 році родина переїхала до Черкаської області, з часом оселилися в селі Корнилівка. З 2017 року по 2018 рік працював на заводі «Восход». Завжди усміхнений, привітний, доброзичливий Віктор цінував сімейний затишок, був надією родини.

З перших днів повномасштабного вторгнення Віктор став на захист нашої держави. Та ворог безжально обірвав молоде життя Героя. Йому було лише 27 років... Важко усвідомити, що Віктора уже немає, що зупинилося його велике, хоробре, відважне, щире та справжнє серце, яке билося в унісон із серцями інших мужніх оборонців України.

Щиро поділяємо горе рідних та разом з усією громадою схиляємо голови у глибокій скорботі. Україна у війні з російськими окупантами втрачає найкращих своїх захисників, цвіт нації, щирих патріотів і відданих синів свого народу. Наша пам’ять про них житиме вічно!

Спасибі тобі за захист, наш Герою! Спочивай з миром…

Слава Україні! Слава Героям!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора