Пошук

Дорогі земляки!

Дата: 16.01.2023 15:31
Кількість переглядів: 110

Гірким болем озвалася в серці кожного мешканця Корсуня трагічна звістка – 11 січня 2023 року кривава війна без жалю забрала життя безстрашного сина України Шайдюка Станіслава Валентиновича, командира відділення взводу оперативного призначення бригади оперативного призначення імені полковника Петра Болбочана.

Народився Станіслав Валентинович 19 квітня 1986 року в місті Корсунь-Шевченківському. Навчався в школі №5, потім в Корсунь- Шевченківському ліцеї, після закінчення якого вступив до Київського університету економіки та права та здобув повну вищу освіту за спеціальністю «Облік та аудит». Працював слюсарем-монтажником на приватному підприємстві. В армії не служив, та з початком повномасштабного вторгнення росії на територію нашої держави без вагань пішов захищати рідні рубежі. Спочатку перебував у лавах добровольчого формування, згодом вступив до лав Національної Гвардії України.

Загинув під час виконання бойового завдання на Донеччині. Трагічно обірвалося життя світлого, життєрадісного, відкритого і доброго надійного друга, найкращого сина, люблячого батька, брата. Відданий захисник України до останньої миті виконував свій військовий обов'язок та залишився вірним військовій присязі.

Уклінно живим коридором проводжали сьогодні нашого Героя — Станіслава Шайдюка. На його честь пролунали залпи військового салюту. У скорботі та молитві низько схиляємо голови, вшановуючи пам’ять вірного Сина України!

Спочивай в Царстві Небеснім, наш Герою-захисник! Вічний спокій душі!

Пам’ять про Тебе назавжди оселиться в наших серцях.

Слава Україні! Слава Героям!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора