Пошук

Для суб’єктів господарювання про необхідність вжиття заходів щодо забезпечення захисту від затоплення місць зберігання хімічних засобів захисту рослин, складів отрутохімікатів, пально-мастильних матеріалів, пунктів заправки пальним, сміттєзвалищ.

Дата: 26.01.2023 09:20
Кількість переглядів: 219

Фото без опису

На виконання Плану заходів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, щодо підготовки та пропуску льодоходу, повені і паводків у 2023 році, затвердженого Черкаською обласною державною адміністрацією від 29.12.2022. З метою недопущення потрапляння в навколишнє природне середовище небезпечних речовин, керуючись вимогами статтей 20, 21 Закону України «Про відходи» просимо жителів, підприємців, аграріїв, організації, комунальні й приватні підприємства Корсунь-Шевченківської територіальної громади, бути відповідальними перед навколишнім середовищем та посилити контроль за охороною довкілля на власній території. Забезпечити захист від затоплення місць зберігання хімічних засобів захисту рослин та складів отрутохімікатів із урахуванням зберігання непридатних хімічних засобів захисту рослин. Зокрема:

- вжити заходів щодо захисту від затоплення у місцях зберігання хімічних засобів захисту рослин, складів отрутохімікатів, пально-мастильних матеріалів, пунктів заправки пальним, сміттєзвалищ та інших потенційно небезпечних об’єктів;

- забезпечити регулярну санітарну очистку прилеглих прибережних смуг водних об’єктів;

- забезпечити видалення відходів у відповідне місце, не створювати несанкціонованих і неконтрольованих звалищ відходів.

Термін реалізації заходів – у період формування і проходження льодоходу, повені і паводків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора