Пошук

Шановні жителі Корсунь-Шевченківської громади!

Дата: 01.02.2023 15:43
Кількість переглядів: 142

Фото без опису

Ціна нашої Свободи дуже велика. Кожна війна має своїх Героїв та, на жаль, забирає найкращих і найвідважніших. Тих, хто усім серцем любив та вірив у свою країну, її світле, мирне майбутнє.

Нині знову плаче наша Корсунська земля, сьогодні ми провели в останню путь старшого солдата, навідника зенітного артилерійського відділення окремого батальйону бригади територіальної оборони Луганщини

🕯️Перехреста Віталія Володимировича, який ціною свого життя заплатив за право нашої нації бути вільними.

Народився Віталій Володимирович 24 серпня 1980 року. Навчався в 5 школі нашого міста, потім закінчив Корсунь-Шевченківський професійний аграрний ліцей, після чого проходив військову службу в лавах Збройних Сил України. Жив і працював у Корсуні- Шевченківському, тут створив сім’ю, тут будував свої плани на майбутнє. Був щирим, чуйним та мав неповторне почуття гумору. Був надійним другом, вірним побратимом, люблячим чоловіком, найкращим в світі татком, сином та братом.

З перших днів війни добровільно пішов захищати рідну землю від московської орди. Героїчно загинув 6 грудня 2022 року під час запеклого бою за Батьківщину на Донеччині, закривши собою Україну, захищаючи незалежність, свободу та майбутнє наших дітей.

Ми не знаємо, скільки горя ще принесе нам ця жорстока війна і скільки ще сердець матерів, дочок, дружин, сестер одягне у чорну хустину. Проте точно впевнені, що пам’ятатимемо тих, хто віддав за нас стукіт свого серця. Висловлюємо щирі та глибокі співчуття рідним та близьким загиблого Захисника України. Розділяємо біль утрати та низько схиляємо голову перед мужністю Воїна у скорботі 🙏

Вічні слава, пам'ять і шана Віталію!

Спочивай з миром, наш земляче, наш Герою!🙏

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора