Пошук

Чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини.

Дата: 07.02.2023 10:55
Кількість переглядів: 130

06 лютого 2023 року відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Корсунь-Шевченківської міської ради, під головуванням заступника міського голови Корсунь-Шевченківського міської ради – Людмили СІМШАГ.

У засіданні брали участь начальник служби у справах дітей Оксана БУРКОВСЬКА, представники відділів виконавчого комітету та структурних підрозділів Корсунь-Шевченківської міської ради, старший інспектор СЮП ЧРУП ГУ НП у Черкаській області Богдан ПОПОВИЧ, начальник Корсунь-Шевченківського управління Черкаської філії Черкаського обласного центру зайнятості Валентина ГЕРМАНОВА, працівники КЗ «Центр надання соціальних послуг Корсунь-Шевченківської міської ради».

На засіданні комісії розглянули 7 питань щодо захисту та реалізації прав дітей, які проживають на території нашої громади, серед них: про встановлення способу участі батька у спілкуванні та побачені з малолітньою дитиною; про вибуття з прийомної сім’ї особи, з числа дітей, позбавлених батьківського піклування; про доцільність встановлення опіки над малолітньою дитиною, про реєстрацію новонародженої дитини; 2 питання про доцільність (недоцільність) позбавлення батьківських прав одного із батьків; про доцільність (недоцільність) повернення дітей до батьків із закладу.

Члени комісії брали активну участь в обговоренні питань, висловлюючи власну думку, та вносили свої пропозиції, з'ясовано факти і обставини по представлених питаннях. За результатами розгляду комісією прийнято ряд рішень відповідно до чинного законодавства, яке спрямоване на захист прав та законних інтересів дітей.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора