Пошук

За інформацією "Черкасиобленерго"

Дата: 13.02.2023 16:28
Кількість переглядів: 74

❗ Згідно графіку за розпорядженням НЕК «Укренерго» 14 лютого на Черкащині проводитимуться режимні виміри погодинного активного електричного навантаження. Відключень електроенергії упродовж цієї доби по Черкаській області не заплановано.

ℹ Нагадуємо, що мета режимного дня – визначити, скільки електроенергії саме зараз споживає Черкаська область за умови нормальної роботи енергосистеми. Отримані результати дозволять скоригувати обсяги лімітів для Черкаської області і забезпечити більш рівномірний розподіл наявної в системі потужності по регіонах, а також сформувати актуальні графіки обмежень та відключень.

Відтак, звертаємося до споживачів з проханням 14 лютого, протягом доби використовувати електроенергію у повноцінному режимі, користуватися електроприладами як у звичайних повсякденних умовах.

Окремо наголошуємо власникам підприємств та бізнесу про необхідність завчасної підготовки до режимного дня, просимо передбачити можливість роботи підприємств та організацій у необхідному для них режимі.

Втім у разі нестабільної роботи об’єднаної енергосистеми країни будуть застосовуватися обмеження та/або графіки аварійних відключень.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора