Пошук

Жага Перемоги

Дата: 22.02.2023 09:44
Кількість переглядів: 103

Фото без опису

24 лютого виповнюється 365 днів від початку злочинного повномасштабного вторгнення росії в Україну. Цей напад став кульмінацією загарбницької війни, яку москва розпочала проти України 9 років тому з окупації Криму у 2014 році.

За рік, що минув від повномасштабного вторгнення, Український народ продемонстрував світові приклади мужності, стійкості, сміливості, кмітливості та єдності перед жорстоким ворогом, що чисельно переважає.

Ми Українці і нам не страшні ніякі погрози, ми не схилимо голови і не дивлячись ні на що будемо продовжувати жити повноцінним життям.

Саме 24 лютого у приміщенні Публічної бібліотеки Корсунь-Шевченківської міської ради відбудеться відкриття виставки картин художника-аматора з м. Сєвєродонецька Луганської області Ольги Кащеєвої. Жінка відчула на собі усі жахіття війни, змушена була залишити свою домівку, своє рідне місто та шукати притулку, який вона знайшла у нашому Корсуні-Шевченківському. Саме тут вона знайшла в собі сили вдихнути на повні груди і продовжувати жити, творити.

Роботи Ольки Кащеєвої - це крик душі, яка прогне Перемоги, Миру, благає про вільне майбутнє для України, життя без війни на всій планеті Земля.

Саме в цей день, день річниці повномасштабного вторгнення росії в Україну, як символ мужності та незламності нашого народу, як доказ нашої сміливості ми запрошуємо наших шановних корсунців та гостей міста завітати до бібліотеки на відкриття виставки картин "Жага Перемоги" Ольги Кащеєвої.

Ми вистояли і попри все ми переможемо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора