Пошук

Весела сопілка

Дата: 23.02.2023 14:24
Кількість переглядів: 143

Фото без опису

Сьогодні до Корсунь-Шевченківської публічної бібліотеки завітала давній друг нашої книгозбірні – знана піснярка, авторка багатьох віршованих творів та пісень, громадська діячка, волонтерка, член асоціації українських письменників художньої та соціальної літератури Світлана Кас’яненко, щоб подарувати щойно видану власну збірку дитячих пісень «Весела сопілка».

Збірка містить 25 пісень і має на меті допомогти дитині відчути себе частинкою свого народу та української культури, виховати любов і повагу до звичаїв і традицій.

Фото без опису

Фото без опису

«Сію свою зернину в українське поле культури. Сподіваюся, що заколоситься радістю, добротою та любов’ю» - з таким висловом до маленьких читачів звертається авторка.

Вже давно доведено, що музика і пісня впливають на дитину сильніше, ніж інші види мистецтва, створюють особливий духовний світогляд, тож пані Світлана впевнена, що лише піснею можна змінити світ, і саме пісня є альтернативою сучасним гаджетам, які в наш час перетворюють душі наших дітей на штучні, без справжніх почуттів.

І ми віримо – це їй вдасться, бо в неї величезна душа, а творити дитячі душі, не маючи своєї, неможливо.

Наталія Неткал, завідуюча відділом організаційно методичної роботи та туризму. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора