Пошук

Останнім часом в Україні виявлено активність нового молодіжного руху, який набирає популярності в містах України – Ч(П)ВК «РЕДАН».

Дата: 01.03.2023 10:28
Кількість переглядів: 165

Фото без опису

Вказана течія складається здебільшого з молоді неформальної зовнішності: довге крашене волосся, вподобання до «аніме», відповідних групах у «TikTok» та інші атрибути, пов'язані з ними. Конкретна ідеологія відсутня, але полягає у тому, щоб дати відсіч тим, хто їх пригнічує.

Вказаний рух сягає корінням японського мільтфільму-аніме «Hunter x Hunter», де за сюжетом діє злочинна організація «Геней Редан», також звана «Павуком» або «Примарною трупою», її символом є павук із цифрою «4». Представники субкультури називають себе неформалами, та зазначають, що не асоціюють себе з приватною військовою компанією, а назвали так лише «жартома» та поступово від нього відмовляються.

Основними центрами проведення зборів визначають людні місця такі як площі, торгівельні центри, центральні частини міст тощо, де скупчуються групами. Перші прояви активності з’явилися в великих містах рф та має досить резонансний характер. Учасники скоюють бійки прямо біля вказаних людних місць.

Звертаємося до батьків та закликаємо бути друзями своїх дітей, проводити з ними більше часу, звертайте увагу на активність дітей у соціальних мережах, з ким спілкується. Намагайтеся встановити довірливі відносини з ними, щоб вони самі розповідали вам про своїх реальних та віртуальних друзів, будуйте довірливі стосунки з дітьми.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора