Пошук

Мир хай буде на землі, сонце, небо й журавлі!

Дата: 04.03.2023 20:15
Кількість переглядів: 94

Фото без опису

"Мир хай буде на землі, сонце, небо й журавлі" — це рядок із вірша вимушеної переселенки з міста Слов’янськ Віри Пашкевич і під такою назвою сьогодні на центральній площі міста Корсуня-Шевченківського відбувся великий благодійний захід на підтримку Збройних Сил України. На початку благодійного заходу хвилиною мовчання вшанували па’мять усіх загиблих за Україну воїнів. Сьогодні серед загиблих воїнів ми згадуємо і нашого земляка, активного в соціально-політичному сенсі громадянина, сороковини за яким випадають саме на сьогоднішню дату, Олега Собченка.

В рамках благодійного заходу відбувся ярмарок на користь ЗСУ, творча акція для дітей "Птах Перемоги", літературно-музична композиція за мотивами народних весняних обрядів у виконанні дитячих колективів, аукціон з продажу творів мистецтва та благодійна концертна програма "Мир хай буде на Землі, Сонце, Небо й журавлі!".

Не дивлячись на те, що провести захід в повному обсязі завадила повітряна тривога, спільними зусиллями вдалося зібрати 91 228 грн.‼️ Всі кошти були передані учаснику БО БФ АТОМАНИ Євгеній Отземок на потреби нашим землякам-захисникам, а саме на придбання такого необхідного їм авто! Допомога нашим захисникам є надзвичайно важливою, тільки разом ми здобудемо нашу Перемогу!🇺🇦🇺🇦🇺🇦

На благодійному заході усі охочі могли придбати смаколики на будь-який смак та долучитися до аукціону з продажу творів мистецтва. 🤝Вдячні освітнім закладам, батькам та учням, жителям сіл Виграїв, Пішки, Нехворощ, які активно взяли участь у благодійному ярмарку (різні смаколики, козацька каша, гарячі напої), Анатолій Рябошапка за смачну випічку, активну творчу участь працівників і аматорів Будинок культури Корсунь-Шевченківської міської ради , гуртківцям Корсунь-Шевченківський Центр Дитячої та Молодіжної Творчості , студентам-вокалістам Корсунь-Шевченківський педагогічний коледж , учням та викладачам Школа мистецтв Корсунь-Шевченківської міської ради. , які надали свої твори мистецтва на аукціон, майстриням корсунського узвозу, заслуженим артистам України Василю та Андрію Томіленкам, жителям та гостям громади, усім, хто долучився до збору коштів на придбання автомобіля нашим землякам!

Окрема подяка працівникам Будинку культури за організацію та проведення благодійного заходу.

Дякуємо кожному, хто долучився! Лише у єдності наша сила та міць!💙💛🇺🇦🇺🇦🇺🇦

Віримо - Перемога буде за Україною!🇺🇦

Віримо в ЗСУ!🇺🇦

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора