Пошук

Інформує народний депутат України Андрій Петрович Стріхарський

Дата: 07.03.2023 18:54
Кількість переглядів: 100

Фото без опису🏥 В умовах війни лікарні в моєму окрузі на Черкащині працюють з великим навантаженням. Допомоги потребують вже не тільки мешканці громади, але й військові та переселенці. Лікарі та медперсонал самовіддані праці та покликанню, але їм критично не вистачає обладнання.



📄 До мене звернулось керівництво Корсунь-Шевченківської, Катеринопільскої, Звенигородської лікарень, Городищенського медичного об'єднання з роз'ясненням складної ситуації та проханням посприяти її вирішенню. Розуміючи цю потребу, я підготував депутатське звернення до Міністерства охорони здоров’я, де виклав запити медичних закладів щодо необхідного обладнання. Це реабілітаційні та дихальні апарати, рентген-апарати, біохімічні та гематологічні аналізатори крові тощо.

🩺 Ми провели зустріч з Міністром охорони здоров’я Viktor Liashko, на якій обговорили варіанти, як знайти ресурси та забезпечити потреби лікарів. Обладнання поступово буде надаватися в медичні заклади області. Міністр запевнив, що я буду отримувати всю інформацію і зможу повідомляти виборцям, як отримує допомогу кожна лікарня.

🤝 Дякую пану Міністру за зустріч та сприяння у розв'язанні важливого питання.

❤️‍🩹 Здоров’я громадян залишається одним з пріоритетів держави й так буде завжди!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора