Пошук

Освіта завжди на часі

Дата: 16.03.2023 15:50
Кількість переглядів: 124

Фото без опису

В.о. міського голови Віталій МАЦЮК провів спільну нараду з керівниками освітніх закладів нашої громади за участі заступниці міського голови Людмили СІМШАГ та в.о. начальника відділу освіти, молоді та спорту Вікторії МАЗУР.

Навіть у нинішній складний час освітні питання залишаються у пріоритеті; в межах можливостей громади поліпшуємо умови для навчання школярів, а також ситуацію із укриттями. Так, на капітальний ремонт систем опалення Корсунь- Шевченківської гімназії та Корсунь- Шевченківської загальноосвітньої школи №1 вже спрямовано понад 4 млн. грн. Також виділено кошти на ремонт кабінетів та санвузлів на третьому поверсі «другої» школи. Передбачили кошти і для капітального ремонту ліцею, оснащення його навчальних кабінетів і STEM-лабораторій. Також на сьогодні активно працюємо над облаштуванням укриттів. Водночас розуміємо, що слід подбати і про створення належних умов у них.

Під час спільної наради із очільниками закладів освіти обговорили ряд актуальних питань. Головною темою стало виконання законодавчих вимог, передбачених ЗУ «Про повну загальну середню освіту», адже у встановлені законом терміни маємо сформувати ефективну мережу закладів загальної середньої освіти.

Акцентуємо увагу на тому, що всі дії влади стосовно закладів освіти обговорюємо й узгоджуємо з їх керівниками. Будь-які зміни чи прийняті рішення також напрацьовуємо разом. Тож на завершення робочої наради очільник громади Віталій МАЦЮК дав відповідні доручення керівникам освітніх закладів громади щодо надання пропозицій та загалом їх бачення процесу трансформації закладів освіти громади, які будуть винесені на наступну робочу нараду.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора