Пошук

Дорогі земляки!

Дата: 18.03.2023 17:44
Кількість переглядів: 208

Фото без опису

Наша громада знову понесла тяжку втрату – на війні, захищаючи рідну країну загинув мешканець нашого міста старший солдат

🕯Сергій Юрійович Журавель

Через російських загарбників батьки втратили єдиного сина, дитина – батька, а громада – свого вірного, мужнього захисника. Народився Сергій Юрійович 29 січня 1986 року в м.Корсунь- Шевченківському. Навчався в Корсунь-Шевченківській школі №2, закінчивши яку вступив до Черкаського інституту економіки і права. Після проходження строкової служби навчався в Тальнівському будівельно- економічному коледжі по спеціальності будівництво. Працював будівельником, був висококласним фахівцем, мав золоті руки, умів робити усе.

Він жив, радів світу і людям, що його оточували, намагався усім допомогти, був добрим і чуйним, мав чимало друзів, любив своїх рідних та близьких. Був турботливим сином та люблячим батьком. Коли в лютому минулого року російські окупанти посягнули на нашу незалежність, обрав свій шлях – захищати Батьківщину. І пройшов ним сміливо і віддано до самого кінця. Свій останній бій прийняв 13 березня 2023 року на Донеччині. Небесний легіон наших захисників поповнився ще одним янголом.

Сьогодні церемонія поховання зібрала чисельну скорботну громаду, уклінно, живим коридором проводжали нашого Героя. На його честь пролунали залпи військового салюту. Неможливо знайти слова, які зможуть зменшити величезне горе, що спіткало сьогодні родину нашого Героя. В цю гірку мить поділяємо горе сім’ї та разом з Вами схиляємо голову в глибокій скорботі.

Пролита кров наших мужніх Героїв не пройде безслідно, ці факти відваги стануть нашою історією, що твориться на шляху до Перемоги.

Ми вистоїмо, ми переможемо, ми помстимося!

Слава Україні! Слава її захисникам!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора