Пошук

Щотижнева апаратна нарада під головуванням очільника громади Віталія Мацюка

Дата: 27.03.2023 16:13
Кількість переглядів: 126

Фото без опису

Сьогодні в.о. міського голови Віталій МАЦЮК провів щотижневу апаратну нараду з керівниками комунальних підприємств та працівниками міської ради.

Обговорили питання виконання бюджету громади, освіти, культури, екології та ЖКГ. Керівники комунальних підприємств та структурних підрозділів міської ради надали оперативну інформацію про поточний стан справ за основними напрямками роботи та окреслили планові завдання на тиждень. Зокрема, як повідомив керівник КП "Тепломережа" Андрій Поздняков, 31 березня 2023 року завершується терміну дії Договору постачання природного газу КП "Тепломережа" з ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз Трейдинг", тож підприємство змушене припинити послуги постачання теплової енергії по котельнях, які працюють виключно на газовому паливі (вул.Благовісна, 30А, ЗДО "Світлячок", ЗДО "Сонечко", вул.Благовісна, 43а, вул.Г.Майдану,9). Решта котелень працюватимуть до досягнення середньої температури зовнішнього повітря +8 градусів, протягом трьох діб.

Також на нараді обговорили питання, що стосуються проведення робіт по благоустрою території громади. Триває впорядкування набережної Мартавського ставу, також стартували роботи із нанесення дорожньої розмітки, зокрема на пішохідних переходах. Роботи щодо ремонту доріг будуть проведені найближчим часом, після затвердження відповідних кошторисів на сесії міської ради. Також невдовзі буде розпочато загальне весняне прибирання. За результатами наради були дані відповідні доручення.

Продовжуємо працювати та підтримувати ЗСУ!🇺🇦

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора