Пошук

Відбулось позачергове засідання виконавчого комітету

Дата: 31.03.2023 14:37
Кількість переглядів: 166

Фото без опису

Виконкомом Корсунь-Шевченківської міської ради ухвалено рішення  «Про закінчення опалювального сезону 2022-2023 років»

       31.03.2023 року відбулось позачергове засідання виконавчого комітету Корсунь-Шевченківської міської ради під головуванням  в.о. міського голови Віталія Мацюка, на якому були присутні  13 членів виконавчого комітету.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять всіх загиблих через вторгнення рф в Україну.

       На порядок денний було винесено  питання про завершення опалювального сезону 2022-2023 років для споживачів теплової енергії.

Одноголосним рішенням членів виконавчого комітету порядок денний було доповнено проектами рішень, що стосувались надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування  та довлаштування малолітньої дитини в прийомну сім’ю. Рішення, винесені на розгляд засідання виконавчого комітету службою у справах дітей, були ухвалені одностайно.

       В ході обговорення, після внесення деяких змін, відповідно до Законів України «Про теплопостачання», «Про місцеве самоврядування в Україні» та постанови  Кабінету Міністрів України «Про затвердження Правил надання послуги з постачання теплової енергії і типових договорів з надання послуги з постачання теплової енергії», після обговорення, членами виконавчого комітету було одноголосно ухвалено рішення про закінчення опалювального сезону 2022-2023 років:

  •  з 1 квітня 2023 року для споживачів теплової енергії, що виробляється з використанням природного газу;
  • для споживачів теплової енергії, що виробляється з використанням альтернативних  видів палива, при умові підвищення середньої добової температури зовнішнього повітря до +8°С впродовж трьох діб.

Варто зазначити, що у разі можливого продовження дії Договору                                      КП «Тепломережа» із ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг» про постачання природного газу, опалювальний сезон буде продовжено до встановлення середньої добової температури зовнішнього повітря +8°С впродовж трьох діб.

Разом з тим, відділи міської ради та комунальні підприємства з метою дотримання єдиних положень і вимог мають надати до виконавчого комітету Корсунь-Шевченківської міської ради плани заходів щодо підготовки підприємств житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до наступного опалювального  періоду.

Це стосується як накопичення ресурсів так і проведення необхідних підготовчих та ремонтних робіт.

Із прийнятими рішеннями можна ознайомитись в розділі «Архів документів» на офіційному вебсайті міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора