Пошук

31 березня 2023 року в.о. міського голови Віталій Мацюк прозвітував перед громадою.

Дата: 03.04.2023 12:12
Кількість переглядів: 338

Фото без опису

31 березня 2023 року в.о. міського голови Віталій Мацюк прозвітував перед громадою про виконання своїх повноважень. Звітна зустріч відбулася в Будинку культури.

«Підсумовуючи 2022 рік, хочу закцентувати увагу на тих викликах і випробуваннях, які постали перед нами. Адже цей період став найскладнішим у житті всіх без винятку громад країни.  Хочу висловити вдячність усім жителям громади, хто згуртувався, працював та допомагав. У 2022 році головним нашим завданням було і залишається формування надійного тилу для Збройних Сил України. Саме завдяки нашим захисникам ми сьогодні маємо змогу продовжувати працювати на благо нашого краю й країни. Попри все, освітянська, культурна, медична, соціальна та комунальна галузі нашої громади продовжували свою роботу, не збавляючи темп, а навпаки – долаючи ряд нових викликів. І хоч започатковані нами великі проєкти, а саме: реконструкція дитячого садочку «Дружба», сума проекту в межах 60 млн. грн. та реконструкція парку та його будівель, сума проекту в межах 200 млн.грн., були вимушено призупинені через повномасштабне вторгнення росії на територію нашої держави, ніщо не змогло вибити ґрунт з-під наших ніг. Ми не лише вистояли, а й маємо багато планів, які починаємо реалізовувати вже нині»,- сказав Віталій Мацюк.

На зустрічі Віталій Мацюк охарактеризував пріоритетні напрямки роботи, за якими працювала громада в минулому році. Висвітлив питання управління громадою, прийняття рішень, депутатської діяльності, роботи виконавчого комітету. Детально зупинився на роботі структурних підрозділів міської ради, комунальних підприємств та установ громади.

«Війна, якою б нищівною вона не була, не здатна паралізувати життя країни, де люди хочуть працювати і розвиватися. Наразі актуальним залишається питання створення укриттів. Відповідні проекти вже втілені в життя у спортшколі, Моринській, «першій» та «другій» школі, ліцеї, в мистецькій школі та будинку культури. Водночас готуємо нові проекти окремих підземних укриттів для «другої», «п’ятої» школи та закладу дошкільної освіти «Сонечко», «першої» школи, гімназії, дитсадків «Дружба» і «Зірочка». Загальна вартість укриттів близько 20 млн.грн. Також працюємо над проектом на заміну системи опалення в гімназії, «першій» школі та будинку культури. Передбачено кошти на ліквідацію стихійних сміттєзвалищ у громаді та їх рекультивацію 97 тис.грн., придбання шкільних меблів відділом освіти молоді та спорту 512 тис.грн., на виготовлення проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт ділянки водопроводу, з переходом р.Рось від вулиці В’ячеслава Чорновола до вулиці Правобережна 720 тис.грн., капітальний ремонт дамби на Мартанському ставку з виготовленням проектно-кошторисної документації 400 тис.грн., виготовлення проектно-кошторисної документації по об’єкту «Реконструкція майданчика водопровідних споруд з влаштуванням додаткового водозабору та споруд очищення води для господарсько-питних цілей станції «Сівач» 1 млн.грн. Ці та багато інших ініціатив, ідей, проєктів – свідчення того, що нас, українців, не зламати. Ми віримо в Збройні Сили України, віримо в наших земляків-захисників. Постійно проводимо благодійні заходи та ярмарки, збираємо кошти на потреби воїнів: транспорт, амуніцію, різні військові засоби. Підбиваючи підсумки 2022 року хочу, перш за все, подякувати Збройним Силам України, які стали міцним щитом для кожного з нас. Дякую абсолютно кожному мешканцю громади за об’єктивну критику, конструктивні діалоги, спільну працю та її результати. Переконаний, що цей рік стане переможним для нашої країни. Вірю у нашу єдність та згуртованість заради сьогодення та майбутнього»,- підсумував Віталій Мацюк.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуУ ході звітування Віталій Сергійович відповів на усі письмові та усні запитання жителів громади.

Повний текст звіту в.о.міського голови Віталія Мацюка.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора