Пошук

Дорогі земляки! Знову наш Корсунь в жалобі. Сьогодні ми провели в останню путь нашого захисника

Дата: 05.04.2023 18:11
Кількість переглядів: 189

Фото без опису

Дорогі земляки! Знову наш Корсунь в жалобі. Сьогодні ми провели в останню путь нашого захисника

🕯Закрепу Сергія Петровича

Народився Сергій Петрович 1 грудня 1979 року. Навчався в Корсунь- Шевченківській школі №1, після закінчення якої вступив до Стеблівського професійно-технічного училища. Отримавши спеціальність слюсар-електрик деякий час працював на верстатобудівному заводі. Тимчасово проживав в місті Черкасах. Останнім часом проживав у нашому місті, звідки й був призваний до лав Збройних Сил України. Передчасно й навіки зупинився його земний шлях 2 квітня 2023 року🙏

Він був світлою, життєрадісною, прекрасною людиною з відкритим і добрим серцем, відданим своїй справі, надійним другом, найкращим сином, братом та люблячим батьком. Ще одна непоправна втрата для рідних, для всіх, хто добре знав Сергія. Ще одне серце, яке перестало битися заради вільної і незалежної України. Ціна нашої свободи дуже висока. Ми щодня втрачаємо тих, хто усім серцем любив та вірив у свою країну, її світле, мирне майбутнє.

Уклінно, живим коридором проводжали нашого Захисника — Сергія Закрепу. На його честь пролунали залпи військового салюту. Доземно вклоняємося родині, яка виховала справжнього патріота, та розділяємо біль важкої втрати.

Слава Україні! Героям слава!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора