Пошук

«Шевченко єднає Україну»

Дата: 14.04.2023 18:35
Кількість переглядів: 116

Фото без опису

Сьогодні очільник громади Віталій Мацюк залучив молодь до екологічної акції «Шевченко єднає Україну»🇺🇦

Крім корсунських юнаків та дівчат, участь у ній охоче взяли черкаські спортсмени, які у Всеукраїнському турнірі з боксу, що цими днями відбувається у нашому місті, представляють спортклуб «Вікторія».

Юні, спортивні, сильні духом юнаки і дівчата охоче підтримали цю ініціативу, і ми разом висадили молоді дубочки на головній алеї корсунського парку.

До речі, жолуді для вирішення саджанців працівники Звенигородського лісництва взяли із дуба-патріарха, якому понад понад 1000 років, але який досі є життєздатним і дає плоди. За переказами, саме під цим дубом у селі Будище малий Тарас малював свої перші малюнки, ховаючи їх від пана Енгельгарда у дуплі дерева.

Так, екологічна акція стартувала із Черкащини, активно підтримується Черкаською ОВА та її очільником Ігор Табурець , Черкаською РВА Валерія Бандурко , Державна екологічна інспекція Центрального Округу Сергій Поліщук . Завдячуючи першому заступнику начальника Державної екологічної інспекції Центрального округу Сергію Поліщуку ми сьогодні отримали саджанці молодих дубочків. Такі дуби вже з’яляються у всіх куточках України. Як символ єдності.

Сьогодні свою Алею єдності започаткували і ми. На зміну старим дубам-велетням неодмінно прийдуть нові, їхні нащадки. І, як говорив Тарас Шевченко, «…на оновленій землі врага не буде, супостата, а буде син, і буде мати, і будуть люде на землі».

Слава Україні!🇺🇦

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора