Пошук

Шановні мешканці Корсунь-Шевченківської громади!

Дата: 20.04.2023 10:00
Кількість переглядів: 1374

Фото без опису

Корсунь-Шевченківська міська територіальна громада розпочинає процес виготовлення Комплексного плану просторового розвитку території Корсунь-Шевченківської територіальної громади.

В рамках підготовчого етапу із розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Корсунь-Шевченківської міської територіальної громади проводиться опитування жителів та підприємців громади.

Комплексний план просторового розвитку території територіальної громади - одночасно містобудівна документація на місцевому рівні та документація із землеустрою, що визначає планувальну організацію, функціональне призначення території, основні принципи і напрями формування єдиної системи громадського обслуговування населення, дорожньої мережі, інженерно-транспортної інфраструктури, інженерної підготовки і благоустрою, цивільного захисту території та населення від небезпечних природних і техногенних процесів, охорони земель та інших компонентів навколишнього природного середовища, формування екомережі, охорони і збереження культурної спадщини та традиційного характеру середовища населених пунктів, а також послідовність реалізації рішень, у тому числі етапність освоєння території.

Головною метою опитування – є визначення основних проблем, які, на Вашу думку, існують в громаді та перспектив розвитку громади на майбутнє. Ваша думка для нас є важливою та обов'язково буде врахована при визначенні пріоритетних завдань та шляхів розвитку Корсунь-Шевченківської міської територіальної громади.

Опитування мешканців та підприємців можна пройти за посиланнями: https://forms.gle/7PdkYrqfsmE651ah8 та https://forms.gle/MqK4uTDCsJDhZYK66


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора