Пошук

Очільник громади Віталій МАЦЮК узяв часть у роботі Міжнародного саміту міст та регіонів

Дата: 22.04.2023 18:16
Кількість переглядів: 112

20 квітня 2023 року очільник громади Віталій Мацюк разом із головою Черкаської ОВА Ігор Табурець , міським головою Черкас Анатолій Бондаренко - міський голова Черкас та очільником Черкаської обласної ради Анатолієм Підгорним узяв участь у роботі Міжнародного саміту міст та регіонів, який проходив у Києві.

Захід проходив за ініціативи Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.

Понад 120 очільників громад та регіонів з різних країн-партнерів України, представники Комітету регіонів ЄС, Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи, Національної асоціації муніципалітетів Данії взяли участь у Саміті.

Саміт об’єднав регіональні та місцеві влади України та всього світу, міжнародні урядові та неурядові організації заради партнерства та налагодження прямих контактів між українськими та іноземними громадами.

За участі Президента України Володимира Зеленського, генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга, очільників Уряду та міжнародних партнерів відбулася змістовна дискусія щодо подолання гуманітарних викликів, реінтеграцію українських територій, відновлення життєдіяльності громад за участю міжнародних урядових та неурядових організацій.

Міжнародний саміт продемонстрував те, що Україна має багато міжнародних друзів, які готові пройти разом із нами нинішній непростий шлях. А людські стосунки між громадами, містами, містечками, регіонами – безцінні. І залишаться такими назавжди після Перемоги.

Слава Україні!🇺🇦

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора