Пошук

Комунальники до поминальних днів наводять лад на кладовищах.

Дата: 22.04.2023 18:23
Кількість переглядів: 169

Прибирають та вивозять сміття, яке накопичилося за зиму, старі вінки та штучні квіти, залишки трави та гілля, проводять обкошування трави по бокам кладовищ та здійснюють вирубку порослі. Під'їзди до кладовищ на найбільш критичних ділянках прогрейдерували. На Центральне кладовище міста підвезли землю для підсипки могил, яку будуть ще підвозити за потребою. На кладовищах у с.Гарбузин проводяться роботи щодо встановлення громадських вбиралень, а на Центральному кладовищі Гарбузина, задля затримання води з поля, здійснено необхідні роботи для водовідведення. Також наводять лад і на кладовищі у Саморідні. Старости сіл громади теж активно проводять роботи з благоустрою та наводять лад на місцевих кладовищах.

На сьогодні комунальниками вже вивезено більше 30 вантажівок сміття, та ці роботи не можна вважати завершеними, бо прибирання продовжуються і вивезення сміття буде здійснюватися по мірі його накопичення. Водночас прохання викидати сміття у спеціально визначених для нього місцях.

Також звертаєсося з проханням не нести на кладовища штучні квіти. Адже вони перетворюються на тонни пластикового сміття. Краще принесіть чи посадіть на могили своїх рідних живі квіти. Зберігайте світлу пам’ять про померлих з турботою про майбутні покоління.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора