Пошук

Інформує народний депутат України Андрій Петрович Стріхарський

Дата: 27.04.2023 10:56
Кількість переглядів: 82

Фото без опису

Ми з командою відвідали Мліївську об’єднану територіальну громаду, де мешкає понад 7 тисяч громадян.

Багато з них люди похилого віку, яким потрібна якісна та спеціалізована медична допомога. Мені вдалось знайти та передати до Мліївської амбулаторії загальної практики-сімейної медицини №1 сучасний електрокардіограф — вкрай необхідне обладнання для проведення досліджень серцево-судинної системи на найвищому рівні.

Також передали медичні матраци для лежачих хворих, пледи, антисептичні та жарознижувальні засоби, знеболювальні препарати, вітамінні комплекси, ліки від артеріального тиску та багато інших медикаментів.

Вважаю, що міць та добробут нашої країни починається з громад. Саме тут справжнє життя людей, результат роботи влади, непереможна сила та величезний потенціал розвитку для нашої країни. Зараз вся країна бореться, наші воїни вирішують її долю на фронті, і вони мають бути впевнені, що наші громади — це надійний тил.

Було приємно поспілкуватися з людьми, розповісти про наші законодавчі ініціативи, ситуацію на фронті, переможний настрій та оптимізм депутатського корпусу.

В Старосіллі відвідав храм, який допоміг побудувати ще до виборів у парламент. Поспілкувались з настоятелем, приємно і радісно, що храм відвідують люди, звершуються урочисті події.

Життя кожної громади — це невеличкий зріз життя всієї країни. Завжди є завдання, які потрібно вирішувати, проблеми, що треба розв'язувати, але це робить нас тільки міцнішими.

Все буде Україна!

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора