Пошук

28 квітня 2023 року відбулось засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Корсунь-Шевченківської міської ради.

Дата: 01.05.2023 16:29
Кількість переглядів: 409

Фото без опису

28 квітня відбулось засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Корсунь-Шевченківської міської ради.

На засіданні було розглянуто питання про адміністративні правопорушення за ст. 152 КУпАП  «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів», за ст. 183 КУпАП (завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) та за ст.180 КУпАП (доведення неповнолітнього до стану сп’яніння іншою особою) Загалом членами адміністративної комісії розглянуто 31 питання.

Вивчивши матеріали справ, враховуючи норми чинного законодавства про адміністративні правопорушення, характер вчиненого правопорушення, ступінь вини правопорушників, адміністративна комісія вирішила притягнути до адміністративної відповідальності за вчинені правопорушення шляхом накладення адміністративного стягнення у вигляді штрафу 8 фізичним та 2 юридичним особам на загальну суму 4420 грн., стягнення заборгованості по 4 договорах на вивезення твердих побутових відходів на загальну суму 4451 грн., заключено 5 нових договорів на вивезення ТПВ та з’ясовано обставини щодо зазначених питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора