Пошук

Чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини.

Дата: 03.05.2023 16:44
Кількість переглядів: 108

03 травня 2023 року в.о. міського голови Віталій МАЦЮК провів чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Корсунь-Шевченківської міської ради.

У засіданні взяли участь начальник служби у справах дітей Оксана БУРКОВСЬКА, старший інспектор СЮП ЧРУП ГУ НП у Черкаській області Богдан ПОПОВИЧ, начальник Корсунь-Шевченківського управління Черкаської філії Черкаського обласного центру зайнятості Валентина ГЕРМАНОВА, фахівець соціальної роботи КЗ «Центр надання соціальних послуг Корсунь-Шевченківської міської ради», представники відділів виконавчого комітету та структурних підрозділів Корсунь-Шевченківської міської ради. 
 
На засіданні комісії розглянуто ряд питань, з-поміж яких: встановлення способу участі батька у спілкуванні та побачені з малолітньою дитиною; про доцільність (недоцільність) позбавлення батьківських прав одного із батьків; про визначення місця проживання малолітньої дитини. 
 
Члени комісії брали активну участь в обговоренні питань, висловлюючи власну думку, та вносили свої пропозиції, з'ясовано факти і обставини по представлених питаннях. За результатами розгляду комісією прийнято ряд рішень відповідно до чинного законодавства, які спрямовані на захист прав та законних інтересів дітей.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора