Пошук

Бузковий розмай 2023

Дата: 08.05.2023 11:46
Кількість переглядів: 101

Фото без опису

6 травня 2023 року на центральній площі Корсуня- Шевченківського відбувся благодійний на користь ЗСУ комплексний захід "БУЗКОВИЙ РОЗМАЙ".

"Бузковий розмай" - традиційний фестиваль наших корсунських бузків, весняного розмаю і рідної української землі.Не дамо російським окупантам знищити наші традиції і звичаї! Ми дорожимо усім, що нам належить Це і робить нас сильними.А сили нашим ЗАХИСНИКАМ додають наші підтримка і віра!

На мистецькому заході відбулися : благодійний ярмарок на користь Збройних Сил України; художній пленер, благодійний концерт; конкурс «КРАСУНЯ БУЗКОВОГО БАЛУ»; поетична галявина, літературні та історичні читання, майстер - класи.

В ярмарку взяли участь заклади освіти та дошкільні установи міста, працівники культури та жителі с.Виграєва, майстри "Корсунського Узвозу", мистецької школи (директор Леся Даценко ) . Майстер-класи провели працівники Публічної і дитячої бібліотеки ( директор Валентина Шкребтій )та центру дитячої та молодіжної творчості ( директор Тетяна Фурса). Художній пленер провели викладачі мистецької школи та педагогічного коледжу. В концертній програмі взяли участь колективи та солісти Міського Будинку культури, мистецької школи, центру дитячої та молодіжної творчості, педагогічного коледжу ( Людмила Семененко ), заслужені артисти України Василь Томіленко та Андрій Томіленко .

На святі з привітальним словом виступив секретар Корсунь-Шевченківської міської ради Віталій Мацюк .

В благодійному конкурсі "Красуня Бузкового балу" взяли участь п'ять учасниць: Анна Корпаєнко, Вікторія Соломко, Мар'яна Чугунова, Анастасія Полякова та Вероніка Зуєнко.

Кожна з наших красунь вийшли перед глядачами не задля самоствердження у змаганнях в довершеності своєї вроди чи талантів.Сьогодні вони долучилися до шляхетної справи - збору коштів на потреби

Збройних Сил України. Бо краса рятує!

За умовами конкурсу звання "Красуня Бузкового балу" здобуде та із конкурсанток, яка збере у свою скриньку найбільше пожертв на користь ЗСУ.

Тож за підрахунками коштів лічильною комісією було визначено переможницю.Нею стала Мар'яна Чугунова, яка зібрала найбільшу суму - 8712 грн. Вона отримала титул " Красуня Бузкового балу" та коштовну діадему, яку їй вручила Карина Дробот - володарка титулу "Королева Бузкового балу - 2019". Кожна з учасниць отримала стрічку з надписом

" Красуня Бузкового балу - 2023", диплом і, звісно ж, квіти бузку. Разом наші красуні зібрали 18022 грн. В підсумку з благодійною скринькою зібрано коштів в сумі - 50242 грн. Всі зібрані кошти на заході передано учаснику БО БФ "АТОМАНИ" Євгеній Отземок на потреби нашим ЗАХИСНИКАМ -землякам.Хай кожна копійка цієї суми наближає нас до Перемоги і завершення війни.🙏🙏🙏

Дякуємо нашим ЗАХИСНИКАМ І ЗАХИСНИЦЯМ, завдяки яким маємо можливість проводити такі заходи, жити в нашому вільному місті, яке навесні особливо прекрасне своїми кольорами і дитячим щирим сміхом🙏💙💛.

Сценарій, режисура та постановка заходу художнього керівника МБК - Тамара Давиденко .

Дякуємо начальнику відділу культури та туризму Ірина Трунцева за підтримку та допомогу у проведенні заходу .

Окремо подяка Надія Мурашко та її комунальним працівникам за допомогу в проведенні заходу (підвезення декорацій, столів, стільців). Дякуємо кожному: артистам, учасникам, глядачам, всім приприсутнім за внесок на допомогу ЗСУ!!!

Наші кроки, наша згуртованість наближають Нашу Перемогу!!!💙💛🇺🇦

Разом - ми СИЛА!!!💪🙏🙏

Директор МБК Світлана Бойко

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора