Пошук

"МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ У ЄВРОПІ"

Дата: 09.05.2023 15:21
Кількість переглядів: 99

Фото без опису9 травня 2023 року Президент України Володимир Зеленський підписав Указ «Про День Європи», який відзначати щороку 9 травня спільно з державами Європейського Союзу.

Тож 9 травня біля Корсунь - Шевченківського міського Будинку культури було весело і гамірно. На зустріч із працівниками Будинку культури прийшли школярі Корсунь-Шевченківської гімназії (4-Б клас вчитель Леся Василівна Погребняк, директор Інна Луц ). На них чекала інформаційна довідка від ведучої тематичного заходу – методиста по роботі з дітьми та молоддю Валентини Каракай Valentina Bilanenko Bilanenko . А згодом – цікава та змістовна тематична вікторина «Що ми знаємо про Європу?».

А ще проведено з учнями кілька веселих рухливих ігор на підтвердження того, що ми українці - веселі, завзяті та оптимістично налаштовані. На диво організаторів діти дуже багато знали про історію, звичаї і традиції Європи і Європейського Союзу зокрема. Тематичний захід під промовистою назвою «Майбутнє України у ЄС» розквітало веселими дитячими щирими посмішками і вселяло надію в організаторів на те, що наші діти будуть жити насправді в цивілізованому світі за європейськими традиціями демократії та гуманних цінностей.

За свою активну участь в тематичному заході всі діти отримали призи та подарунки від організаторів, в забезпеченні якими посприяла начальник відділу культури та туризму Ірина Трунцева Ірина Анатоліївна Трунцева, за що їй велика подяка.

Дирекція міського Будинку культури щиро дякує за виховання розумних, ерудованих дітей, яким творити майбутнє Європейської України і, звісно ж, за допомогу в організації та проведенні заходу зокрема.

Все буде Україна!!!🇺🇦💙💛

Директор БК Світлана Бойко

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора