Пошук

Свято єднання і свято надії

Дата: 09.05.2023 17:08
Кількість переглядів: 88

Фото без опису

Сьогодні у Публічна бібліотека Корсунь-Шевченківської міської ради з нагоди Дня Європи відбулися цікаві заходи.

Для студентів Корсунь-Шевченківський педагогічний коледж провели інформаційну годину "Свято єднання і свято надії". Студенти познайомилися з історією появи свята, дізналися як його відзначають у різних країнах ЄС. Зацікавила присутніх розгорнута у бібліотеці тематична виставка "Україна в європейському просторі". Під час перегляду виставки студенти цікавилися книгами, переглядали їх та по закінченню взяли книги, які зацікавили найбільше, щоб прочитати.

Протягом дня для всіх бажаючих бібліотекарі проводили огляд книжкової виставки до Дня Європи, знайомилися з книг з історією та традиціями європейських країн.

Надзвичайно цікаво пройшов тематичний майстер-клас "Французький круасан", який присутні малювали у техніці "кавовий живопис". За допомогою кави намалювали справжній витвір мистецтва. З такою цікавою та незвичною технікою малювання познайомила Світлана Коваленко, наша читачка, бібліотекар Херсонської обласної наукової бібліотеки ім. Олеся Гончара. Під час майстер-класу дізналися про історію походження круасанів, який вважається традиційною випічкою європейських країн Австрії та Франції.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора