Пошук

Шановна громадо!

Дата: 12.05.2023 14:52
Кількість переглядів: 117

Фото без опису

Сьогодні ми провели в останню земну путь мужнього земляка, військовослужбовця  Збройних Сил України, старшого солдата Костенка Сергія Васильовича.

Ще одна непоправна втрата для рідних, ще одне серце, яке перестало битися заради нашого майбутнього у вільній і незалежній  Україні.

Народився Сергій Васильович 20 грудня 1977 року. Навчався в 5 школі нашого міста, потім закінчив Гарбузинське профтехучилище №33, після чого проходив військову службу в лавах Збройних Сил України. З 2000 року працював на ХПП.

Жив і працював у Корсуні-Шевченківському, тут створив сім’ю, тут будував свої плани на майбутнє. Мав найкращі людські чесноти – щирість, чесність, доброзичливість. Був найкращим другом, вірним побратимом, люблячим чоловіком, найкращим в світі татком та сином.

З перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну пішов захищати рідну землю від московської орди. Загинув 7 травня на Донеччині  під час збройного нападу смертю хоробрих, захищаючи волю та незалежність України, її суверенітет та територіальну цілісність при виконанні бойового завдання.

Уклінно, живим коридором проводжали сьогодні нашого Захисника – Сергія Костенка. На його честь пролунали залпи військового салюту. Ми не знаємо, скільки горя ще принесе нам ця жорстока війна, скількох дітей залишить сиротами, дружин вдовами і скільки ще материнських сердець страждатиме від невимовного болю від втрати найдорожчого. Проте впевнені, що завжди пам’ятатимемо тих, хто віддав за нас найцінніше – своє життя. Висловлюємо щирі співчуття матері, сину та дружині, всім рідним та близьким, побратимам загиблого Захисника України. Розділяємо біль утрати та низько схиляємо голови у скорботі та пошані перед мужністю нашого Воїна, нашого Героя.

Слава Україні! Слава Героям!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора