Пошук

День Матері

Дата: 13.05.2023 14:35
Кількість переглядів: 67

Рідна громадо!

Сьогодні висловлюю найтепліші слова вдячності та шани усім Матерям з нагоди їхнього весняного свята – Дня матері.

Цей день сповнений для кожного з нас особливими відчуттями. Він важливий завжди – в часи радості й болю, успіхів чи зневіри. Адже кожен із дитинства несе в душі рідний, неповторний образ Мами, яка завжди зрозуміє, підтримає і любитиме, незважаючи ні на що.

Саме від Мами нам передається вміння любити безкорисно і щиро. І саме така чиста любов до неньки-України надихає мільйони українців на нинішню відважну боротьбу. А безмежна любов до Мами, яка дала тобі життя, вселяє незвідану силу та віру в перемогу.

Так, для багатьох Матерів нинішні страшні воєнні реалії стали дуже важким випробуванням. Бажаю, щоб кожна Мати дочекалася додому сина чи доньку з Перемогою.

Дякую Вам, дорогі наші Матері, за Ваше велике серце, за недоспані ночі, переживання і молитви, за Ваші терпіння і витримку.

Низький доземний уклін за те, що виховуєте патріотів, які неймовірними зусиллями й навіть ціною власного життя творять нову історію нашої держави. Ми не забудемо подвигу ваших дітей: вони – новітні Герої України.

Тож сьогодні, дорогі Матері, прийміть слова вдячності, любові і пошани! Здоров’я Вам, наші неньки, спокою – у домівки, Божого благословення – у родини. Україні-матері – мирного неба й розквіту.

Слава Україні!

З повагою,

в.о. міського голови, секретар Корсунь-Шевченківської міської ради Віталій МАЦЮК

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора