Пошук

Вже завтра Україна відзначатиме День Матері

Дата: 13.05.2023 14:37
Кількість переглядів: 47

Вже завтра Україна відзначатиме День матері. Втім, ця святкова дата в нинішніх реаліях для багатьох Матерів сумна й тривожна, а для когось – невимовно болісна...

З 2014 року для них, Матерів, воєнні часи стали дуже важким випробуванням. Як сильно стискається материнське серце від телефонних гудків, коли син не відповідає на її дзвінок. Як завмирає воно, коли дитина в небезпеці. Якими нестерпно-довгими є дні для Мами, яка чекає сина з війни. І яким є страшним горе втрати…

Схиляємо голови перед усіма Матерями, сини яких стали нашими Ангелами-Захисниками, долучившись до лав Небесного війська. У переддень Дня матері, очільник громади Віталій МАЦЮК висловив їм свою шану і вдячність. Низький уклін вам, Матері Героїв!..

Сьогодні в межах творчого заходу, талановитого підготовленого Корсунь-Шевченківською мистецькою школою ім. К.Г. Стеценка, було багато пісень-посвят Матерям. А що може бути щирішим за слова, які линуть із дитячих сердець?

Звісно, немає таких слів, які б зарадили горю. Та ми збережемо пам'ять про кожного з Воїнів, які поклали життя за нас та Україну. Вони житимуть в наших спогадах, серцях, думках, розповідях і навіть піснях, які нині у всіх на вустах,- зазаначив Віталій МАЦЮК.

Ваші Сини – Герої. Вони «в бою за волю пішли в далечінь, за правду і долю нових поколінь».

І нехай пам'ять ця буде вічною.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора