Пошук

Корсунь-Шевченківський - спортивне місто

Дата: 13.05.2023 14:40
Кількість переглядів: 132

Фото без опису

Пишаємось нашою молоддю, яка загартовує тіло й дух, відвідує різні секції комплексної дитячо-юнацької спортивної школи, обирає здорове дозвілля.

Незмінно високу планку тримають корсунські дзюдоїсти, які тренуються під наставництвом авторитетного і досвідченого тренера Миколи Федоровича Нечипоренка, Секція дзюдо Корсунь-Шевченківської ДЮСШ.

А сьогодні, 13 травня, спортшкола організувала масштабні спортивні змагання – Відкритий обласний турнір з дзюдо, до якого долучились борці з різних міст Черкаської та Київської областей, а також міста Кропивницького.

Стартував турнір зранку в спортзалі Корсунь-Шевченківської гімназії №2, де й розмістили татамі. До суддівства запросили суддей міжнародних категорій.

Фото без описуФото без описуНадихає те, що є серед нас небайдужі до спорту люди, які, крім моральної підтримки, допомагають ще й матеріально. Так, сьогодні директор спортшколи, майстер спорту з пауер-ліфтингу та армреслінгу Сергій Федоренко вручив Подяки приватним підприємцям Анатолію Рябошапці та Олександру Собченку за особистий вагомий внесок у розвиток дитячо-юнацького спорту в КДЮСШ.

Фото без опису

Всім, хто підтримує молодь і допомагає їй розвиватись, – велика вдячність. Особлива подяка тренерам та адміністрації спортшколи, а також батькам, які усвідомлюють важливість спортивного розвитку дітей, а отже, формування сильної та здорової нації, - зазначив Віталій МАЦЮК.

Учасникам змагань бажаю успіхів, рішучості, цілеспрямованості. Їм, юнакам і дівчатам, є з кого брати приклад, адже Захисники і Захисниці України нині роблять неможливе, долаючи ворога та виборюючи світле майбутнє.

Для наших дітей. Для кожного з нас. Для України!🇺🇦

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора