Пошук

Місто дитячих посмішок

Дата: 02.06.2023 12:15
Кількість переглядів: 97

Фото без опису

У Корсуні - Шевченківському в перший день літа відзначили найпрекрасніше свято радості та надії - Міжнародний день захисту дітей. Цього дня відбувся благодійний захід" Місто дитячих посмішок". Організатори свята - Корсунь-Шевченківський Центр Дитячої та Молодіжної Творчості та міський Будинок культури потурбувалися, щоб свято було цікаве, змістовне та незабутнє.

На маленьких корсунців чекали майстер-класи, аквагрим, дитячі фотозони від працівників ЦДМТ, «Весела галявина» з казковими героями від працівників будинку культури; «Дитяча точка Спільно» від Unicef, святковий гала-концерт « З мріями у майбутнє», зразкових колективів «Роял-Денс», «Фієста», «Арабеск», « Лілея», «Оріяна», «Барви Корсуня», «Школа вокального мистецтва» , приватної школи-студії ART FAMILY та маленьких зірочок Корсунщини!

У нашій громаді потужний потенціал творчої, талановитої та обдарованої молоді. Підтверженням цього

– переможці обласного етапу Всеукраїнського конкурсу – захисту науково-дослідних робіт МАН, яких було відзначено на заході та нагороджено грамотами Управління освіти і науки Черкаської ОВА та грошовою винагородою Корсунь- Шевченківської міської ради.

Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього.

Свято закінчилось залишивши у дітей чудовий настрій та позитивні емоції.

Дякуємо ЗСУ за захист наших дітей, за можливість проводити такі заходи !!!💙💛🇺🇦

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора