Пошук

Черкащина - місце сильних і нескорених.

Дата: 19.06.2023 15:39
Кількість переглядів: 47

Фото без описуФото без описуФото без опису

У Холодному Яру цими вихідними вшанували Героїв холодноярців та Героїв нинішньої війни.

Поклали квіти до могил, братських могил холодноярців, пам‘ятників козакам і козачкам, отаманам і сотникам.

З нагоди 27-х роковин вшанування Героїв Холодного Яру та Героїв нинішньої війни відкрили ряд меморіальних знаків, присвячених пам’ятним подіям та на честь видатних козацьких полководців і козаків-добровольців.

Відкрили памʼятник Олегові Куцину, командиру 49-го стрілецького батальйону «Карпатська Січ», 1-му віце-президенту історичного клубу «Холодний Яр».

У вшануванні взяли участь військовослужбовці ЗСУ, Національної гвардії та Національної поліції, рідні загиблих, зокрема, Героїв України - Дмитра «Да Вінчі», Тараса «Хаммера», Георгія Тарасенка, Олега Куцина, Андрія Жованика.

У той час, коли ми воюємо з ворогом, з яким боролись наші праотці вже не одне покоління, варто памʼятати - ми боремося за своє! Тому ми здолаємо, мусимо! Вірю всім серцем у це!

Низький уклін захисникам, які поклали життя за Україну.

"Дякую берегині Холодного Яру Леся Островська за збереження історичної справедливості, письменнику, громадському діячу, досліднику історії визвольної боротьби українського народу, президенту історичного клубу «Холодний Яр» Роману Ковалю, засновнику історичного клубу «Холодний Яр» Богдану Легоняку та усім іншим, хто долучився до організації заходу",- зазначила Валерія Бандурко, начальник Черкаської РВА

Слава Україні!

Слава Героям Холодноярцям!

Слава Героям нинішньої війни!

За інформацією Черкаської РВА

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора