Пошук

Чергове засідання виконавчого комітету Корсунь-Шевченківської міської ради

Дата: 22.06.2023 16:10
Кількість переглядів: 364

Фото без опису

22 червня 2023 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Корсунь-Шевченківської міської ради. Вів засідання заступник міського голови Михайло Луценко, участь в ньому взяли більшість членів виконкому від його затвердженого персонального складу.

Традиційно, перед початком роботи засідання прозвучав Гімн України. Присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації, в тому числі земляків, які віддали життя за територіальну цілісність та незалежність України.

Порядком денним було передбачено розгляд 18 проектів рішень, члени виконкому підтримали внесення до порядку денного 6 додаткових проектів.

Присутніми членами виконавчого комітету були розглянуті питання різних сфер життєдіяльності громади. На розгляд виконавчого комітету було винесено проект рішення щодо оздоблення «Алеї Героїв» на центральній площі міста. Після обговорення було вирішено доопрацювати даний проект, зокрема надати новий макет Алеї відповідно до пропозицій члена виконкому Анатолія БЕЗУГЛОГО. Також внесено зміни до складу робочої групи з розробки комплексного плану просторового розвитку території Корсунь-Шевченківської міської територіальної громади – введено до її складу Романа МИХАЙЛИЧА, представника ГО «Патріоти рідного краю-Україна» та Олександра МАКСІМОВА, жителя громади.

З метою забезпечення своєчасної підготовки підприємств житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери територіальної громади до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2023-2024 років, виконавчий комітет затвердив основні заходи з підготовки: утворено міський оперативний штаб з координації дій та затверджено план-графік проведення засідань.

Схвалено проект рішення «Про внесення змін до рішення Корсунь- Шевченківської міської ради від 19.12.2022 №39-45/VIII «Про бюджет Корсунь-Шевченківської міської територіальної громади на 2023 рік». Змінами до бюджету, крім іншого, передбачено кошти на: виплату одноразової грошової допомоги в розмірі 50 тис.грн. членам сімей осіб, смерть яких пов’язана з проведенням АТО/ООС, здійсненням заходів, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією росії проти України; забезпечення діяльності водопровідно-каналізаційного господарства на  виконання заходів програми «Фінансової підтримки та розвитку КП «Водоканал» на 2023-2025 роки(придбання сировини та матеріалів, хлорного вапна);на виконання програми «Питна вода Корсунщини», що передбачає забезпечення контролю за якістю води.

У різному було розглянуто ряд поточних питань, що стосуються різних сфер життєдіяльності громади.

 

Ці та інші прийняті рішення  порядку денного оприлюднені в розділі «Архів документів» на офіційному вебсайті громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора