Пошук

Інформує народний депутат України Андрій Петрович Стріхарський

Дата: 28.06.2023 11:46
Кількість переглядів: 84

Фото без опису

Участь молоді у політичному і соціальному житті країни має велике значення. Активна участь молоді сприяє розвитку демократії, оновленню інституцій та розв'язанню сучасних проблем.

Тому я із задоволенням взяв участь у форумі “Можливості для молоді Черкащини”, організованому молодіжним крилом партії «Слуга Народу».

Участь у заході взяли понад півсотні юнаків та дівчат з міста та області, які мали змогу поспілкуватися зі старшими колегами, народними депутатами, керівниками осередків партії та обговорити можливості залучення молоді до активного політичного та громадського життя.

Діюче 9 скликання Верховної ради України представлене наймолодшим складом народних депутатів України. Середній вік депутатів дев’ятого скликання станом на момент обрання – 41 рік. При цьому середній вік народних депутатів від партії Слуга Народу – 38 років. Цей показник у восьмому скликанні Верховної ради України був на рівні 48 років. Тобто склад парламенту помолодшав на 7 років.

Це свідчить, що парламентська діяльність не тільки приваблює молодь, а й потребує молодих та енергійних людей. І головне, що ця діяльність в нашій країні відкрита для молоді та надає можливість самореалізації та реалізації потрібних країні ідей та проєктів.

У своєму виступі, нагадав, що після Перемоги нам доведеться відбудовувати країну, і важлива роль молоді у цьому беззаперечна. А також згадав наші успіхи у Федерації боксу України та Асоціації дитячого та юнацького спорту України, яку я очолюю.

Запрошені на форум спікери говорили про участь молодих людей у бізнесі та політиці, про їх вплив на освітній процес та підтримку активістів міською владою.

Впевнений, що наша молодь — найкраща! Маємо зробити все, щоб передати їй досвід та забезпечити мирне майбутнє. Зі всім іншим вони впораються! Зараз це головне завдання.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора