Пошук

З Днем Української Державності!

Дата: 28.07.2023 14:59
Кількість переглядів: 47

Фото без опису

Дорогі земляки! Вітаю з Днем Української Державності!🇺🇦

Українська державність означає тисячолітню історію багатомільйонного народу, десятків поколінь зі своєю рідною мовою, звичаями, традиціями, культурою, своїм військом, церквою і зі своїми героями. Сьогодні ми згадуємо видатних історичних діячів українського державотворення далекої минувшини. Сьогодні ми з особливим щемом віддаємо шану творцям і захисникам сучасної державності: Героям Небесної Сотні та воїнам, загиблих у російсько – українській війні, що її розв’язала росія у 2014 році, а у 2022 році трансформувала у кровопролитне широкомасштабне вторгнення.

Фото без опису

Ми були, є і будемо, попри будь-які намагання ворога привласнити нашу історію, окупувати наші землі, поневолити наш народ. Саме нині ми утверджуємо власне право бути Українцями. Право жити вільно на своїй Богом даній землі. Наші воїни мужньо боронять Україну на фронті.

Об’єднані, як ніколи у захисті рідної землі та своєї державності, ми обов’язково переможемо путінську навалу та побудуємо сучасну величну європейську країну. Це наш цивілізований вибір, і ми відстоїмо його у збройній боротьбі проти московської агресії.

Сьогодні покладено квіти до пам’ятних знаків Героям Небесної сотні, борцям за волю України, похідним групам ОУН, погруддя Гетьмана України Богдана Хмельницького, пам’ятного хреста корсунським полковникам козацької доби, пам’ятника Тарасу Григоровичу Шевченку, місць поховань воїнів, загиблих у російсько – українській війні.

Вшанували пам'ять борців за волю України всіх поколінь та історичних епох - героїв минувшини, героїв сучасності - хвилиною мовчання!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Віримо в Збройні Сили України!🇺🇦

Віримо в Перемогу!🇺🇦

Слава Україні!🇺🇦

 

З повагою,

секретар міської ради Віталій Мацюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора