Пошук

До Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми

Дата: 28.07.2023 15:18
Кількість переглядів: 94

Фото без опису

У рамках заходів до Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми відбулася робоча зустріч начальника служби у справах дітей виконавчого комітету Корсунь-Шевченківської міської ради Оксани БУРКОВСЬКОЇ, головного спеціаліста служби у справах дітей виконавчого комітету Корсунь-Шевченківської міської ради Вікторії ПРОЦЕНКО з завідувачем відділення соціальної роботи КЗ «ЦНСП Корсунь-Шевченківської міської ради» Лесею ШЕВЧЕНКО та старшим інспектором СЮП ЧРУП Головного управління Національної поліції в Черкаській області капітаном поліції Богданом ПОПОВИЧЕМ.

Сьогодні проблема торгівлі людьми набуває особливого значення та актуальності через широкомасштабне вторгнення російської федерації в Україну, у зв’язку з чим мільйони людей вимушені були евакуюватися на інші території або за кордон. Одними із найбільш уразливих до торгівлі людьми в такій ситуації є діти без супроводу або діти, розлучені із сім’єю, жінки, особи з інвалідністю, особи похилого віку та особи, які вже колись раніше потрапляли у ситуацію торгівлі людьми.

Під час наради було обговорено питання щодо своєчасного реагування та інформування громадян про види та форми торгівлі людьми, підвищення ефективності виявлення осіб, які вчиняють такі злочини або сприяють їх вчиненню, а також захисту прав осіб, постраждалих від торгівлі людьми, особливо дітей, та надання їм допомоги.

Номери телефону Національної безкоштовної «гарячої лінії» з питань протидії торгівлі людьми: 527 та 0 800 505 501. Якщо Ви опинилися у скрутному становищі за межами України, звертайтеся по допомогу до Посольства або Консульства України у країні Вашого перебування, де Вам допоможуть отримати документи, що засвідчують Вашу особу, і повернутися на Батьківщину.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора