Пошук

Засідання Комісії у справах борців за незалежність України у ХХ столітті виконавчого комітету Корсунь-Шевченківської міської ради.

Дата: 07.08.2023 15:30
Кількість переглядів: 359

Фото без опису

Враховуючи визначені засади державної політики щодо відновлення, збереження та вшанування національної пам’яті про боротьбу та борців за незалежність,  рішенням Корсунь-Шевченківської міської ради  від 11.07.2023 №50-32/VIII затверджено Порядок надання статусу борця за незалежність України у ХХ столітті на території Корсунь-Шевченківської міської територіальної громади.

3 серпня 2023 року відбулося перше засідання Комісії у справах борців за незалежність України у ХХ столітті виконавчого комітету Корсунь-Шевченківської міської ради. Комісія у складі депутатів міської ради, представників виконавчих органів Корсунь-Шевченківської міської ради, районного відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів, державного історико-культурного заповідника та Громадської організації «Ветеранів АТО Корсунщини» розглянула подані документи осіб, які претендують на присвоєння статусу борця за незалежність України у ХХ столітті на території Корсунь-Шевченківської міської територіальної громади.

Вивчивши та взявши до відома відповідні документи, Комісія одноголосно ухвалила рішення рекомендувати порушити перед Корсунь-Шевченківською міською радою клопотання про надання статусу борця за незалежність України у ХХ столітті на території Корсунь-Шевченківської міської територіальної громади Черкаської області:

  • Ворошило Леоніду Костянтиновичу, голові Народного Руху України за перебудову в м.Корсунь-Шевченківський 1990-1993р;
  • Кульбаченку Миколі Юрійовичу, члену Народного Руху України за перебудову в м.Корсунь-Шевченківський 1990- 993р.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора